ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΜΕΤΑΧΕΙΡΙΣΜΕΝΑ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΝΕΑ LINKS ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
 
Προϊόντα
Στοιχεία Επικοινωνίας

Λ. Καραμανλή 23
Ανάβυσσος 19013, Τ.Θ. 10072

Tηλ.22910-40076
Φαξ.22910-40077
Email.
info@koukas.gr

Πως θα μας βρείτε
Ωράριο:
ΔΕΥΤΕΡΑ - ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ: 9:30 - 20:00
ΣΑΒΒΑΤΟ: 9:30 - 14:00

 
Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ

Βρίσκεστε εδώ: »Αρχική σελίδα / Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ

Εταιρικό Προφίλ

Η εταιρεία   Κουκάς  ξεκίνησε τη δραστηριότητά της το 1976 στην Αθήνα. Με ισχυρή παρουσία στο χώρο των φουσκωτών σκαφών εδώ και 34 χρόνια.

Εξελίσσεται διαρκώς αναζητώντας την πρωτοπορία και την τελειοποίηση των υπηρεσιών της. Με την ανάπτυξη της αγοράς και την πελατοκεντρική φιλοσοφία της, επενδύει συνεχώς στην περαιτέρω  αναβάθμισή της. Στόχος της είναι να προσφέρει κορυφαίες υπηρεσίες πριν και μετά την πώληση, υπερκαλύπτοντας τις προσδοκίες των πελατών της.

Με εγκαταστάσεις που στεγάζουν σήμερα εκτός από την έκθεση ειδικά διαμορφωμένους χώρους για το υψηλής τεχνολογίας SERVICE ΚΟΥΚΑΣ (service φουσκωτού σκάφους/ service εξωλέμβιου κινητήρα), το καθιερωμένο σας service που προσφέρει την αξιοπιστία σας για άπειρα ταξίδια στο απέραντο γαλάζιο χωρίς αναπάντεχα προβλήματα.  Η έκθεση λειτουργεί σε τρία επίπεδα, σε πλήρες ανακαινισμένο χώρο καθώς η εταιρεία Κουκάς μεταφέρθηκε το 2010 σε μεγαλύτερες εγκαταστάσεις στην Ανάβυσσο με άμεση πρόσβαση στη θάλασσα για τη καλύτερη εξυπηρέτηση των πελατών και δίνοντας την ευκαιρία στον πελάτη για Rib Test ώστε να δοκιμάσει το σκάφος της προτίμησης του.

Η έκθεση Κουκάς αποτελείται από μια πολύ μεγάλη γκάμα από φουσκωτά σκάφη, εξωλέμβιοι κινητήρες και ναυτιλιακά είδη. Στις υπερσύγχρονες νέες εγκαταστάσεις ένας χώρος είναι αποκλειστικά για τα μεταχειρισμένα μοντέλα. Οι εγκαταστάσεις στην Ανάβυσσο είναι οργανωμένες, λειτουργικές και φιλικές προς τους πελάτες.

Επισκεφθείτε την  Κουκάς και απολαύστε την φιλική εξυπηρέτηση, τη γνώση, την εμπειρία που εμπιστεύεστε εδώ και 34 χρόνια στις νέες εγκαταστάσεις Λ. Καραμανλή 23, Ανάβυσσο

Ένα showroom όπου μπορείτε να απολαύσετε εκτός από τα αγαπημένα σας σκάφη αναψυχής , την μεγάλη γκάμα από εξωλέμβιους κινητήρες και τη μεγάλη ποικιλία σε ναυτιλιακά είδη, μπορείτε να εμπιστευθείτε το SERVICE ΚΟΥΚΑΣ για το καθιερωμένο service σας που προσφέρει την αξιοπιστία για τα ταξίδια σας στο απέραντο γαλάζιο χωρίς αναπάντεχα προβλήματα.